Over ons

Ons verhaal

Mika Distribution BV vervult een sleutelfunctie als importeur en distributeur voor merken als Wharfedale, Aftershokz, Pioneer DJ, Pioneer Audio, Onkyo, TEAC, Yamaha, Denon, Skullcandy, Pro-Ject, Box-Design, Alpine, Audiolab en OneForAll.

Als verkooporganisatie van topkwaliteit Consumenten Electronica uit het assortiment van onze fabrikanten zet Mika Distribution de toon voor het assortiment in veel showrooms in de Benelux. Mika Distribution treedt op als betrouwbare leverancier voor audio bij CE speciaalzaken en de retailer in Consumenten Electronica. Nagenoeg het gehele assortiment wordt vanuit ons magazijn binnen 24 uur geleverd door heel de Benelux. Ons team buitendienstmedewerkers staat de detaillist terzijde bij de bepaling van zijn assortiment en behartigt zijn belangen in de interne organisatie.

Mission Statement: Mika Distribution wil met haar producten en diensten de nummer één in de Benelux worden op het gebied van hoogwaardige Consumenten Electronica. Mika Distribution; een onderneming die zich richt op haar klanten, op haar sterke punten, op haar mogelijkheden en op de markten van de toekomst. Met andere woorden, een toponderneming die weet te overtuigen door haar producten, die weet te imponeren door haar hooggekwalificeerde medewerkers, haar topprestaties en haar innovatieve kracht en die zich volledig inzet voor een stijgende waarde van de onderneming en een duurzame groei.

Bent u al klant bij Mika Distribution?

Kom met ons in contact!