Nieuws

Wij blijven open!

Wij blijven open!

Intern hebben we de nodige aanpassingen gedaan, zodat we open kunnen blijven en onze klanten de gebruikelijke service kunnen blijven verlenen. Onder één van deze aanpassingen valt ook bij ons het thuiswerken. De gezondheid van eenieder staat deze tijd voorop, maar graag blijven wij u ook in deze omstandigheden helpen. Voor vragen, bestellingen of andere zaken blijven wij gewoon bereikbaar. Ook blijft onze logistieke afdeling actief, waardoor uw bestellingen geleverd blijven worden, zoals u van ons gewend bent.

Telefonisch of via e-mail zijn wij bereikbaar van 8:30 tot 17:30.

Namens het Team van Mika Distribution wensen wij u veel sterkte en gezondheid toe.

Diamond 12

Wharfedale heeft onlangs haar succesvolle Diamond serie uitgebreid met de veelbelovende Diamond 12 serie. De Diamond 12 serie is de opvolger van de Diamond 11 serie, welke menig consument heeft overtuigd voor een plekje in huis.

De geheel nieuwe Diamond 12 serie is de beste Diamond serie tot nu toe! Ontwikkeld in samenwerking met Karl-Heinz Fink – één van de meest succesvolle luidsprekerontwerpers ter wereld. Klassieke Diamond-prijspunten, industrieel ontwerp dat cool en eigentijds is, maar toch duidelijk Wharfedale, en geluid dat weer een nieuwe ‘budget’-maatstaf levert door uitzonderlijk akoestisch ontwerp en techniek.

Duidelijkheid legt de nadruk

NIEUW Klarity ™ conusmateriaal, samengesteld uit een mix van polypropyleen en mica voegt stevigheid toe om flexing te verminderen, waardoor een lichtgewicht conus ontstaat met een hoge stijfheid, weinig kleuring en een bliksemsnelle respons.

 

Lage kleur en expressie

De Klarity ™ -conus is voorzien van een laag dempende rand, waardoor zowel een lage kleuring als een expressieve dynamiek wordt bereikt. Door veel verschillende kegelvormen te simuleren en ribben toe te voegen voor verdere versteviging, werd een vlakke responscurve bereikt zonder toevlucht te nemen tot een sterk dempende surround, waardoor de ideale balans werd gevonden.

 

Een magneet van krachten

Een nauwkeurig vervaardigd magneetsysteem met een aluminium compensatiering om het effect van variaties in inductie tijdens de loop van de spreekspoel te minimaliseren. Dit draagt bij aan de afwezigheid van vervorming en intermodulatie gegenereerd door het ‘motorsysteem’.

 

Een spreekspoel buiten deze klasse

De spreekspoel is gewikkeld op een krachtige spoel van epoxy / glasvezel, wat zeer ongebruikelijk is in luidsprekers van dit prijsniveau. Dit heeft het voordeel dat het geen wervelstromen toevoegt en een grotere belastbaarheid levert dan een aluminium spoel, terwijl het ook veel steviger is dan het Kapton-type dat geassocieerd wordt met deze prijsklasse.

 

DIAMOND hoogtepunten

De dome van 25 mm is gemaakt van een geweven polyesterfolie met een high-loss coating om open en gelijkmatig verlengde hoge frequenties te leveren. Het magneetsysteem en de frontplaat zijn geoptimaliseerd voor brede spreiding en ongecomprimeerd gedrag. De voorplaat is vlak en stelt de koepel zoveel mogelijk bloot; slechts een zeer korte buis op de frontplaat compenseert de akoestische belasting en verbetert de SPL (geluidsdrukniveau) meting.

Een cross-over van stijl

Het crossover-netwerk maakt gebruik van een akoestische LKR 24dB-topologie. Dit omvat inductoren met luchtkern van het type dat vaker wordt aangetroffen in hoogwaardige luidsprekers, die zijn geselecteerd omdat ze de laagste vervorming van alle inductortypen produceren. Omdat de weerstand van de spoel hoger is dan die van een standaard gelamineerde stalen of ferrietkerninductor, is de magnetische structuur van de mid / bass-driver aangepast om dit te compenseren, wat resulteert in een snelle, zuivere bas zonder vervorming van de inductor.

 

Stevig en eerlijk

De behuizing met poort aan de achterkant van de DIAMOND 12.1 is precies gedimensioneerd zodat het interne volume in harmonie werkt met het aandrijfsysteem om het gewenste sonische resultaat te leveren. Een meerlaags sandwich-ontwerp dempt de herkenbare kenmerken van het ‘geluid’ van de kast. Zelfs de resonerende eigenschappen van de lijm tussen de lagen werden gemeten om de optimale combinatie te bepalen.

 

Zet u schrap

In de kast verbindt Intelligent Spot Bracing tegenoverliggende wanden met een specifieke vorm van houten beugel om een optimale reductie van kastresonantie te bereiken. Deze beugels zijn nauwkeurig gemodelleerd door computersimulatie om de alledaagse ‘figuur van acht’ beugel te verbeteren, die eenvoudig resonantie van de ene muur naar de andere kan overbrengen.

Uw merk?

Wilt u uw merk aansluiten bij Mika Distribution? Dat kan! Wij staan altijd open om nieuwe merken te ontmoeten en zetten ons altijd volledig in om merken in de markt te positioneren. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al vele merken bijgestaan. Als u zich aansluit bij Mika Distribution kun u een lange samenwerking verwachten omdat wij in partnerschap geloven. Als importeur en distributeur van audio en video producten in de Benelux regelen wij de levering van uw merk en producten. Daarnaast zet ons gespecialiseerde team commerciële binnendienst, met sales agenten in de buitendienst zich volledig in om uw merk actief in de markt te zetten. Ons marketing team zorgt er ook voor dat uw merk een naam krijgt en de sales worden vergroot. Ook kunnen wij een Officiële Benelux website voor uw merk realiseren en verzorgen wij periodieke rapportages zodat u precies weet hoe uw merk er voor staat. 

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken staat sinds vandaag een nieuwe pagina online op onze website. Via deze pagina kunnen merken eenvoudig een formulier invullen om in contact te komen met ons.
Op deze manier kunnen we nog meer merken helpen te groeien en hopelijk uw merk ook!

Bekijk hier de pagina

OpenMove

Nieuw in ons assortiment de AfterShokz OpenMove. De AfterShokz OpenMove biedt de uitkomst voor degene die comfortabel en veilig van muziek willen genieten onderweg. Om de beste luisterervaring te creëren combineert de OpenMove een open-ear desgin en de nieuwste “Bone Conduction Technology”. De muziek wordt overgebracht met trillingen via de jukbeenderen en in combinatie met het open-ear design blijven de geluiden in de omgeving beter te horen. De OpenMove maakt gebruik van PremiumPitch 2.0 technologie, heeft de nieuwste Bluetooth v5 en een type-C oplaadpunt, dit zorgt voor de beste muziek kwaliteit, betere overdracht en maakt de OpenMove gemakkelijker in gebruik.

Bone Conduction Technology
Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. De AfterShokz koptelefoon zit namelijk niet in je oor maar het uiteinde van het jukbeen, net voor je oor. Door middel van trillingen wordt het geluid naar je trommelvlies doorgestuurd. Je hoort dus ook nog gewoon omgevingsgeluiden. Daarnaast heb je geen last meer van irritatie in je oor en kunnen de oordopjes niet uit je oren vallen.

De AfterShokz OpenMove werkt draadloos met bluetooth v5. Je kunt 6 uur lang bellen of muziek luisteren op een volle batterij. Daarnaast is de set spatwater en zweetbestendig (IP55), waardoor je er mee kan sporten. Verkrijgbaar in de kleuren: Slate Grey en Alpine White.

Klik hier om de AfterShokz OpenMove te bestellen via ons dealerportaal.

Bekijk hieronder de officiële introductie video van AfterShokz (OpenMove)

Pioneer DDJ FLX6

De Pioneer DJ DDJ-FLX6 is vanaf vandaag 17 November gelanceerd! Met dit 4-kanaals DJ Controller zorg jij voor een enthousiast publiek, mix je tracks vanuit totaal verschillende muzikale genres en geef je je sets extra pit met professioneel klinkende scratcheffecten.

Dankzij de ingebouwde geluidskaart en ondersteuning voor de DJ Performance-functies in Rekordbox (te vergelijken met het Core-abonnement) en Serato DJ Pro hoef je alleen nog de DDJ-FLX6 via een USB-kabel te verbinden met een laptop waarop de software is geïnstalleerd en je kunt meteen beginnen te dj’en. Dus heb je geen betaald abonnement meer nodig.

Geheel nieuwe Merge FX
Voeg dramatiek toe aan je sets en meng gemakkelijk verschillende muziekstijlen. Ongeacht de BPM of toonaard van het volgende nummer kun je een spannende overgang creëren, wanneer je maar wilt. Druk gewoon op de knop en draai er zo snel of langzaam aan als je leuk vindt. Zo bouw je spanning op in de muziek.

Jog Cutter: maak professioneel klinkende scratcheffecten, met één hand
Schakel Jog Cutter in en draai gewoon aan het jogwheel om een professioneel klinkend scratcheffect toe te voegen aan de laatste Hot Cue of afspeelpositie die je op die tafel hebt gebruikt. Er zijn 10 verschillende scratchpatronen en je kunt van het ene naar het andere patroon overschakelen door gewoon de afspeelkoppositie te verplaatsen op het display van het jogwheel tot deze wijst naar de scratch die je wilt gebruiken.

Sample Scratch: ga creatief aan de slag met je favoriete geluiden
Tot slot, Sample Scratch is een volslagen nieuwe padmodus in rekordbox waarmee je geluiden die je toegewezen hebt aan de sampler in de decks kunt laden. Wanneer je dus een track live wilt remixen of gewoon wat textuur aan de muziek wilt toevoegen, kun je scratchen met je favoriete geluiden.

Klik hier om de nieuwe Pioneer DJ DDJ-FLX6 te bestellen via ons dealerportaal.

Bekijk hieronder de officiële introductie video van Pioneer DJ (DDJ-FLX6)