Nieuws

Pure DAB radio’s

Geweldig nieuws in deze bijzondere tijd! Pure wekkerradio’s en Mika Distribution B.V. hebben de handen in één geslagen. Pure staat bekend om haar digitale radio’s. De audioproducten voor thuis en onderweg hebben al vele prijzen in de wacht gesleept. De missie van Pure is om radio een nieuwe moderne invulling te geven die staat voor een live- en on-demand luisterervaring die overal moeiteloos beleefd kan worden.

Doelstelling vanuit Pure is om haar exposure te vergroten in Nederland en het product zichtbaar te maken in de diverse retail winkels. De hoogwaardige kwaliteit en de eenvoudige aansturing maakt het product zeer gebruiksvriendelijk. Dit is dan ook de reden waarom Mika er voor heeft gekozen om het merk Pure aan het assortiment toe te voegen. Daarnaast maakt het merk het mogelijk om een gezonde marge te maken. Voor al onze partners gaat Mika er voor zorgen dat alle informatie beschikbaar is en wij de producten uit voorraad aan u kunnen leveren.  

Deze samenwerking heeft betrekking op het gehele wekker radio segment van Pure. Momenteel heeft Pure de volgende wekker radio lijnen:

– Pure Chronos

– Pure Elan

– Pure Evoke

– Pure Move

– Pure Pop

– Pure Siesta

Heeft u interesse of vragen naar de mogelijkheden met betrekking tot deze hoogwaardige lijn wekker radio’s , neem dan gerust contact met ons op!

Alpine modellen

Alphine heeft onlangs haar assortiment uitgebreid door drie nieuwe modellen op de markt te brengen. De SleepSoft (slaap oordoppen), FlyFit (vlieg oordoppen) en de Pluggies Kids (oordoppen voor kinderen).

De SleepSoft oordoppen zijn speciaal gemaakt, zodat iedereen optimaal kan genieten van zijn/haar nachtrust. Of u nou last heeft van een snurkende partner, lawaai van de buren, een luidruchtig studentenhuis of verkeerslawaai. De nieuwe SleepSofts bieden de oplossing. Ze dempen hinderlijk geluid, voorkomen een afgesloten gevoel, zijn zeer comfortabel, zijn hypoallergeen en 100x her te gebruiken. Ik hoor u al denken. Dan hoor ik mijn wekker toch niet meer? Ook daar heeft Alpine aan gedacht. Uw wekker en alarm blijven door de speciale filters hoorbaar.

Het komt u vast bekend voor. U gaat vliegen en heeft na het opstijgen en landen veel druk op uw trommelvliezen, daarnaast zijn er nog die luidruchtige medepassagiers, waardoor u niet van uw rust kunt genieten. Met de nieuwe FlyFit oordoppen is dit allemaal verleden tijd, terwijl een drankje bestellen bij de stewardess mogelijk blijft. De FlyFit oordoppen verzekeren een ontspannen vliegreis en een relaxed begin van de vakantie.

De FlyFit oordoppen beschikken over filters die werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het binnenoor. Dit resulteert in een geleidelijke drukverdeling. Al deze mooie ontwikkelingen van de FlyFit zijn bekroond met een Red Dot Design Award. De jury noemde de oordoppen “hoogstaand en innovatief”.

Luisteren naar harde muziek, lekker spelen in het zwembad of juist aandachtig aan het tekenen. Uit cijfers blijkt dat één op de acht kinderen blijvende gehoorschade oploopt. Dit komt doordat kinderen extra gevoelig zijn voor lawaai. Alpine heeft speciaal hiervoor de Pluggies Kids ontworpen. Hierdoor kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar doen wat ze willen zonder dat ze kans lopen op gehoorschade. De Pluggies Kids dempen harde omgevingsgeluiden, voorkomen dat er water in het oor komt, verbeteren de concentratie en voorkomen oorpijn tijdens het vliegen.

Alpine heeft voor het ontwerp van de Pluggies Kids een Red Dot Award in de wacht gesleept. De jury noemde de oordopjes “hoogstaande kwaliteit en zeer innovatief”.

Naast al deze nieuwe ontwikkelingen blijven de PartyPlug oordoppen (Voor festivals) de populairste. Deze oordoppen zijn leverbaar in het zwart, wit zilvergrijs en transparant. De PartyPlugs maken het mogelijk om concerten en festivals te bezoeken, zonder gehoorschade op te lopen. De oordoppen brengen het volume van de muziek naar een veilig niveau, terwijl een gesprek voeren nog prima mogelijk is, daarnaast blijft de kwaliteit van de muziek hoog.

De PartyPlug oordoppen zijn gemaakt van zacht en flexibel AlpineThermoShape™ materiaal. De oordoppen vormen zich naar de vorm van de gehoorgang voor een ideale pasvorm, daarnaast bevatten de oordoppen geen siliconen en zijn hierdoor jeuk – en irritatievrij. De PartyPlug wordt geleverd met handige Alpine Minibox. Dit is een doosje waar de oordoppen makkelijk in kunnen worden opgeslagen.

Al bovenstaande oordoppen kunnen eenvoudig worden gereinigd. Bij de SleepSoft en de FlyFit wordt een cleaner bijgeleverd, waardoor het verwijderen van oorsmeer zeer eenvoudig is. Daarnaast zijn al bovenstaande oordoppen met handwarm water en zeep eenvoudig schoon te maken.

Gehoorschade

Minder goed horen, doofheid en blijvende oorsuizen (tinnitus) komen onder jongeren steeds vaker en op jongere leeftijd voor. Er zijn  aanwijzingen dat jongeren tegenwoordig op steeds jongere leeftijd worden blootgesteld aan een hoeveelheid geluid die een risico voor het gehoor kan vormen.

Het RIVM kan door gebrek aan cijfers niet precies de mate aantonen waar het in toeneemt. Dit is lastig met cijfers aan te tonen, omdat blootstelling op jonge leeftijd vaak onomkeerbare gehoorschade veroorzaakt die mogelijk pas op latere leeftijd aan het licht komen. Dat het een probleem is weten we daarin tegen wel zeker.

De oplossing van dit probleem is erg simpel. De gehoorbescherming oordopjes van partijen als Alphine maken het mogelijk om zonder risico te genieten van muziek, uw welverdiende nachtrust, zwemmen, reizen, klussen, motorrijden en het bespelen van muziek. Ook maakt Alphine het mogelijk dat uw kinderen zonder zorgen kunnen doen wat ze willen door middel van de gehoorbescherming voor kinderen.

Het probleem doet zich uiteraard niet alleen voort onder de jongeren, maar ook bij veel mensen die werk met luidruchtige machines uitoefenen. De oplossing voor al deze mensen, maar ook voor de rest van de wereld ligt voor het oppakken.

DENON & MIKA

Sinds november 2019 is Mika Distribution B.V. de trotse exclusieve BeNeLux distributeur van de Denon hoofdtelefoon AHGC reeks. In samenwerking met Sound United is Mika constant in ontwikkeling om de efficiency in haar bedrijfsvoering en de servicegraad van haar diensten te optimaliseren.

Voor u als gewaardeerd partner betekent dit dat Mika Distribution B.V. de volledige ondersteuning voor deze producten zal verzorgen en uit eigen voorraad zal beleveren. Deze samenwerking heeft betrekking op de volgen de Denon producten:

 

 

AH-GC30

Een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking en legendarisch Denon-geluid.

 

De nieuwe AH-GC30 behoort tot de tweede generatie hoofdtelefoons met ruisonderdrukking en is gebaseerd op het prijswinnende geluid en comfort van zijn voorganger. De AH-GC30 is voorzien van nieuwe, grote, op prestaties afgestemde FreeEdge en Hi-Res gecertificeerde drivers van 40 mm. Hij behoudt zijn natuurlijke tonale balans zonder overdreven toonkleuren en levert een intens meeslepende luisterervaring: uitermate geschikt voor muziek en films. Drie ruisonderdrukkingsmodi voor rust en stilte, onderweg of op kantoor. Dankzij de nieuwe omgevingsmonitor mis je nooit meer een aankondiging of gesprek. Dubbele microfoons bieden opmerkelijke spraakhelderheid tijdens inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Deze draadloze, lichtgewicht over-ear hoofdtelefoon is uiterst comfortabel en voorzien van talloze geavanceerde Denon-technologieën voor een geweldige luisterervaring, elke dag opnieuw.

 

Check hier de online review van AudioVideo2day! https://av2d.com/review-denon-ah-gc30/

 

Heeft u interesse of vragen naar de mogelijkheden met betrekking tot deze hoogwaardige lijn hoofdtelefoons, neem dan gerust contact met ons op!

Losse onderdelen?

De vraag blijft stijgen naar de verkoop van losse onderdelen van de merken; Audiolab, Wharfedale & Pro-ject. Wij hebben geluisterd naar u als klant en vanaf heden is het ook mogelijk om onderdelen bij ons te bestellen. Belangrijk is wel dat de levertijd maximaal 3 weken bedraagt en dat de onderdelen twee keer per maand besteld worden. Wij doen dit collectief zodat wij u kunnen voorzien van deze extra service. Heeft u interesse? Stuur een mail naar verkoop@mikadistri.nl, met product en product nummer naar ons toe en wij zorgen voor de verdere bestelling zoals u van ons gewend bent. 

– Wharfedale

– Audiolab

– Pro-ject