Nieuws

OpenMove

Nieuw in ons assortiment de AfterShokz OpenMove. De AfterShokz OpenMove biedt de uitkomst voor degene die comfortabel en veilig van muziek willen genieten onderweg. Om de beste luisterervaring te creëren combineert de OpenMove een open-ear desgin en de nieuwste “Bone Conduction Technology”. De muziek wordt overgebracht met trillingen via de jukbeenderen en in combinatie met het open-ear design blijven de geluiden in de omgeving beter te horen. De OpenMove maakt gebruik van PremiumPitch 2.0 technologie, heeft de nieuwste Bluetooth v5 en een type-C oplaadpunt, dit zorgt voor de beste muziek kwaliteit, betere overdracht en maakt de OpenMove gemakkelijker in gebruik.

Bone Conduction Technology
Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. De AfterShokz koptelefoon zit namelijk niet in je oor maar het uiteinde van het jukbeen, net voor je oor. Door middel van trillingen wordt het geluid naar je trommelvlies doorgestuurd. Je hoort dus ook nog gewoon omgevingsgeluiden. Daarnaast heb je geen last meer van irritatie in je oor en kunnen de oordopjes niet uit je oren vallen.

De AfterShokz OpenMove werkt draadloos met bluetooth v5. Je kunt 6 uur lang bellen of muziek luisteren op een volle batterij. Daarnaast is de set spatwater en zweetbestendig (IP55), waardoor je er mee kan sporten. Verkrijgbaar in de kleuren: Slate Grey en Alpine White.

Klik hier om de AfterShokz OpenMove te bestellen via ons dealerportaal.

Bekijk hieronder de officiële introductie video van AfterShokz (OpenMove)

Pioneer DDJ FLX6

De Pioneer DJ DDJ-FLX6 is vanaf vandaag 17 November gelanceerd! Met dit 4-kanaals DJ Controller zorg jij voor een enthousiast publiek, mix je tracks vanuit totaal verschillende muzikale genres en geef je je sets extra pit met professioneel klinkende scratcheffecten.

Dankzij de ingebouwde geluidskaart en ondersteuning voor de DJ Performance-functies in Rekordbox (te vergelijken met het Core-abonnement) en Serato DJ Pro hoef je alleen nog de DDJ-FLX6 via een USB-kabel te verbinden met een laptop waarop de software is geïnstalleerd en je kunt meteen beginnen te dj’en. Dus heb je geen betaald abonnement meer nodig.

Geheel nieuwe Merge FX
Voeg dramatiek toe aan je sets en meng gemakkelijk verschillende muziekstijlen. Ongeacht de BPM of toonaard van het volgende nummer kun je een spannende overgang creëren, wanneer je maar wilt. Druk gewoon op de knop en draai er zo snel of langzaam aan als je leuk vindt. Zo bouw je spanning op in de muziek.

Jog Cutter: maak professioneel klinkende scratcheffecten, met één hand
Schakel Jog Cutter in en draai gewoon aan het jogwheel om een professioneel klinkend scratcheffect toe te voegen aan de laatste Hot Cue of afspeelpositie die je op die tafel hebt gebruikt. Er zijn 10 verschillende scratchpatronen en je kunt van het ene naar het andere patroon overschakelen door gewoon de afspeelkoppositie te verplaatsen op het display van het jogwheel tot deze wijst naar de scratch die je wilt gebruiken.

Sample Scratch: ga creatief aan de slag met je favoriete geluiden
Tot slot, Sample Scratch is een volslagen nieuwe padmodus in rekordbox waarmee je geluiden die je toegewezen hebt aan de sampler in de decks kunt laden. Wanneer je dus een track live wilt remixen of gewoon wat textuur aan de muziek wilt toevoegen, kun je scratchen met je favoriete geluiden.

Klik hier om de nieuwe Pioneer DJ DDJ-FLX6 te bestellen via ons dealerportaal.

Bekijk hieronder de officiële introductie video van Pioneer DJ (DDJ-FLX6)

Nieuw Melodika!

Nu ook verkrijgbaar bij Mika Distribution: Melodika kabels en interlinks!

Uit het enorme aanbod dat op de markt verkrijgbaar is, hebben wij gekozen voor Melodika om twee eenvoudige redenen. De eerste reden is dat alle kabels en interlinks van Melodika met de hand in Europa worden gemaakt van de beste materialen en connectors zoals het welbekende Neutrik. Daarnaast besteedt Melodika in tegenstelling tot de concurrentie weinig aandacht aan de verpakking: het gaat natuurlijk om de inhoud en die moet de beste prijs/kwaliteitsverhouding geven om u als muziekliefhebber het optimale luistergenot te bieden. Een goede aansluitkabel in een eenvoudige verpakking.

Kortom Melodika is de beste keuze als u een goede kwaliteitskabel wilt zonder extra te betalen voor onnodig ingewikkelde verpakkingen.

 

Bekijk nu hier ons assortiment van Melodika

Nieuw Dealerportaal

Meld je aan! Dealerportaal

Om aankomend seizoen goed voorbereid van start te gaan hebben wij geïnvesteerd in een dealerportaal waarin u ons assortiment, actuele voorraad en prijzen kunt raadplegen. Binnen het dealerportaal krijgt u toegang tot een eigen omgeving waarin u onder andere inzicht heeft in uw eigen orders, pakbonnen en facturen, daarnaast is het mogelijk om online bestellingen bij Mika Distribution te plaatsen. Wat ook makkelijk is als u een klant in de winkel heeft om de voorraad te checken met alle mogelijke productinformatie in één oogopslag.

Het bestellen bij Mika Distribution is nog nooit zo gemakkelijk geweest! U plaatst online uw bestelling en wij doen de rest. Wij streven ernaar om bestellingen dezelfde dag te verwerken om een zo snel mogelijke levering te garanderen.

Beschikbaar Assortiment

Bij Mika Distribution kunt u terecht voor de volgende merken;

AftershokzAlpineAudiolabCityblitz
DenonHipcamLeakOneForAll
OnkyoPioneerPioneer DJPro-ject
PureSkullcandyTeacWharfedale
TIC Audio   

Stuur voor vragen en/of een eigen account een mail naar verkoop@mikadistri.nl, zodat wij een account voor u kunnen aanmaken.

LEAK is terug!

Wij als officiële distribiteur van het gereanimeerde merk LEAK, zijn trots op het positieve ontvangst na lancering van het tweetal nieuwe producten. De Stereo 130 is een geïntegreerde versterker die lijkt op het iconische model uit 1963 welke al snel werd gezien als de favoriete instapper van Groot-Brittannië ten opzichte van de standaard budgetversterkers van die tijd. De CDT is een cd-loopwerk dat is opgetrokken in dezelfde retro-stijl. Retro-stijl of niet, onder de motorkap van beide apparaten bevindt zich de moderne hedendaagse techniek.

LEAK is terug!

Wij nemen het woord ‘gereanimeerd’ in de mond, omdat LEAK in 1969 bezweek onder de globalisering van de audiomarkt vanwege de druk van de internationale concurrentie, met lagere kosten en massaconsumptieproducten in de schijnbaar steeds groter wordende markt voor thuisaudio. Na vele jaren van slaaptoestand werd LEAK onlangs gered door de IAG Group – één van ’s werelds meest vooraanstaande fabrikanten van audioproducten en eigenaar van een overvloed aan klassieke Britse merken.

Nu met  veel aandacht voor detail in styling, prestaties en waarde, keert LEAK eindelijk terug voor de massa met de LEAK STEREO 130 en het allereerste digitale CD-afspeelapparaat van LEAK, de LEAK CDT. Biedt diverse mediacompatibiliteit voor de moderne audioliefhebber, zonder in te leveren op stijl en waarden van audioprestaties.

HiFi.nl heeft een mooi artikel geschreven over de terugkomst van LEAK. Dit artikel is hier te lezen. Het LEAK assortiment is hier op www.leakstore.nl te vinden.