HipCam

Verander het concept van slimme camera’s en open de geest van de consument voor een nieuwe generatie van veiligheidsecosystemen, om bij te dragen aan het welzijn in uw huis, door middel van technologie die is ontworpen om te beschermen, om zorg te dragen en verbinding te maken met het belangrijkste: uw gezin.

Visie

Leidend zijn in de Smart Home Security markt met eenvoudige, moderne en innovatieve producten.

Missie

Het creëren van veilige huizen en buurten over de hele wereld, verbonden door slimme producten en oplossingen van hoge kwaliteit met internationale normen die al onze klanten ten goede komen.

Waarden

Goed luisteren naar de ervaring van hun klanten is de sleutel van Hipcam tot het voldoen aan de behoeften en het verbeteren van de dagelijkse gang van zaken. Daarom is het voor Hipcam het allerbelangrijkste om actieve communicatiekanalen te onderhouden, zowel met hun eindgebruikers als met ons als partners, om de producten en diensten aan te bieden die het welzijn en de hulp die ze nodig hebben verbeteren, met een respectvolle houding en een constante toewijding aan elk van hen.

Internationale kwaliteitsnormen

Hipcam onderzoekt en integreert geavanceerde technologieën die voldoen aan de hoogste internationale veiligheidsnormen. De kwaliteit van de producten ligt in nieuwe technologieën en constante innovatie.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Hipcam houdt zich aan de wetten voor milieubescherming en zorgen voor een duurzaam product dat de ontwikkeling van toekomstige generaties garandeert. Hipcam en wij van Mika Distribution werken samen met de gemeenschap om oplossingen te vinden voor de huidige sociale problemen die alle individuen met elkaar in contact brengen en houden.

Constante evolutie

Het beoordelen van het heden, het leren van fouten en het bescheiden zijn in successen, is essentieel om grote ideeën voor de toekomst te ontwikkelen. Hipcam houdt de nieuwsgierigheid wakker en staat te trappelen om nieuw innovaties te leren. Ze weten dat de wereld voortdurend in beweging is en door zelfreflectie en innovatie zal HIPCAM mee evolueren.