Alpine

Alpine is er voor om nog meer plezier te halen uit de dingen die je graag doet, zonder te worden gehinderd door schadelijk of storend geluid. Dat doen ze door hoogwaardige gehoorbeschermers – bekroond met de Red Dot Award! – te bieden aan onder meer muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

Alpine is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft, met als voornaamste doel gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarnaast zet het familiebedrijf zich al jarenlang in om wereldwijd bewustwording te creëren rondom het onderwerp gehoorbeschadiging.

Leuke en prettige gehoorbescherming
Alpine zijn huidige productlijn wordt regelmatig geoptimaliseerd en vernieuwd. De meningen en ervaringen van onze klanten gebruiken ze hierbij altijd als uitgangspunt. Leuke en prettige gehoorbescherming voor jong en oud, voor elke situatie: dat is waar de kracht van Alpine ligt.

Internationaal karakter, Dutch Design
Alpine leveren hen producten wereldwijd in 50 landen. Daarbij zijn de producten van Alpine in diverse landen als beste getest. Met name door het ontwikkelen van het speciale AlpineThermoShape  materiaal en de AlpineAcousticFilters  zijn hun oordoppen qua comfort en demping ongeëvenaard. Bovendien zijn al hun producten bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Dutch Design: daar zijn wij en Alpine trots op.